aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Filterfri i Ugens Gæst på TV Midt/Vest #Louise(65)

Til vores store ærgrelse blev duoen reduceret til en enkelt. Nicola var – udover hold i ryggen – også blevet ramt af diarré og sad fast i København…med sin baby, som også havde diarré 🙁

Så skulle alene i TV Midt/Vest og fortælle om hjemmesiden.

SE UDSENDELSEN: Opgør med glansbilledet af den perfekte mor

Planen var klar

Missionen med eller uden Nicola:

  • Flere AMO-kager og kiksede kageprojekter til at bryde det ellers fine fondantbillede på FB og Insta.
  • Flere posts med grædende og vrangvillige børn – hvorfor ikke. Børn ter sig tosset og tuder, men vi ser altid kun happy kids – overalt på sociale medier
  • Generelt bare en hyldest til alt det uperfekte, som mor-livet byder på!

 

Som så mange gange før, når jeg skal sige noget vigtigt, så glemmer jeg halvdelen.

Selvom det jo ”bare” er en snak om mor-livet, så går snakken altså knap så gelinde i et studie med 3 kameraer, lige så mange kameramænd, diverse projektører, en producer og interviewer (journalisten).

Til gengæld er der én ting, jeg ikke kan klantres for.

Nemlig stone face.

Slap af et repertoire af grimasser jeg ligger inde med.

…hvilket minder mig om, at jeg i grunden fik at vide af journalist, at jeg bare skulle kigge på hende undervejs i interviewet.

…her må jeg bare konkludere, at det ikke lykkedes. Ligesom alle de gode pointer, jeg havde planer om at bruge taletiden på, så glemte jeg alt om Filterfri-oneliners og øjenkontakt og kørte i stedet free style 🙂

Foranlediges til at tro, det er en audition til en spillefilm. Men det er bare mig, der forklarer, hvordan det er at være mor.

Ville ønske Nicola var der…det var i øvrigt også hendes Amo-kage, der blev vist på storskærm 🙂

(Se hvorfor her)

28 minutter senere og interview var færdig.

Fandt efterfølgende ud af, at det var den tid på måneden…godt jeg havde mørkeblå nederdel på…

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise, er fraskilt og udover at være mor til en sæk lopper af en datter, har jeg nu også fået en lille ”ny” = sitet her, Filterfri.com 😉 Læs med i mine klummer om, hvordan det uperfekte mor-liv er helt perfekt med al dets fejl, mangler og op- og nedture.

LÆS NÆSTE: Den “geniale” ide om personlig træning i Cross Fit efter 5 års dvale (66)

LÆS FORRIGE: Filterfri i P4 – med indbyggede musiknumre…gisp! (64)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

Leave a Comment:

>