Klik her! Hvis du heller ikke vil gå glip af  
Grums og ufiltrerede sandheder om livet med børn

Jonas webmaster, analog og holistisk

En masse mennesker (ja jeg har selv været der) tumler rundt i livet på autopilot. De har et arbejde, som ikke nødvendigvis er det de drømte om, da de var små nysgerrige væsener på 5-6 år. Hvornår og hvorfor stoppede jeg med at være det, nysgerrige menneske. Hvordan kan jeg bedst muligt hjælpe mine egne børn med ALDRIG, holde op med livs-begærlig nysgerrighed

Det bedste ved børn:  Uanset hvad får du altid sandheden,  “instant feedback”

Det værste ved børnHold nu kæft de larmer og de sviner og foruden mig selv formår de ALTID at tabe noget chokoladeovertræk fra isen ned på sædet i bilen.

Når jeg ikke arbejder og er far, så elsker jeg, at:  Lytte til PODCAST, læse om menneskers uanede potentiale, samt at være hjemmeside-kok.

Uønsket, men indrømmet – en yndet hobby:   Jeg nok lige en tand for grådig,  har jo aldrig LÆST alle de 5-6 bøger jeg  låner på biblioteket, eller alle de bøger jeg allerede har købt, før jeg er nødt til at låne/købe flere bøger.  Bøger er lig med visdom i min verden,  det bare lidt som om jeg ikke har forstået at de skal læses og læres også…  😉

Irriterende vane:  Min kone siger det er jeg smasker når jeg spiser (sutter) slikkepind, (jeg ved ikke om det overhovedet er muligt at undgå) Kan ikke stoppe med bare en ½ bøtte is. Nu den er ude af fryseren og er rette konsistens, så er den jo spiseklar.  Har kalorie-tømmermænd i min samvittighed bagefter,  særligt dagen efter når der INGEN is er  at hygge sig med.

Tilhænger af:  Sandheden og må gerne være pakket ind med en god intention. Sålænge det er tydeligt.

 

 

Del filterfri.com
>