aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Den dag den tredje graviditetstest også var positiv #Louise (1)

Jeg husker tydeligt, da jeg fandt ud af, jeg var gravid. Var alene hjemme i lejligheden i Palæstina og var i syv sind. Gik rundt i cirkler og sagde underlige lyde.

Ringede til veninde i Danmark, mens jeg panikkede og havde svært ved at udtale sætninger på mere end to stavelser:

”Hvad gør man, når den tredje graviditetstest også er positiv, og man ikke er ramt i hovedet af en lykkehammer?!?

Tegning: Joe DeVoir

Hun havde selv været i en lignende situation et år forinden, så hun var helt inde i sagen.

…Dog en smule overrasket, da alle ved, at jeg bliver ilde til mode, når der er babyer i nærheden og i øvrigt elsker dyr højere end mennesker. I særdeleshed små mennesker alias babyer.

Da min amerikanske kæreste kom hjem, fortsatte jeg med at snakke i halve sætninger. – Denne gang på engelsk selvfølgelig, men som ikke gjorde det nemmere at forstå.

Men altså – hvis jeg panikkede over den uventede graviditet, så var det ingenting sammenlignet med hans reaktion.

Slap nu af, så kan man da tale om at gå i selvsving.

Vældig uheldig timing, men abort helt fjernt

Langt hen af vejen var vi jo enige: Dårlig timing, hvor konsulentopgaverne tikkede ind i hans ”forretning” fra store og små NGO’er.

Jeg var i gang med at finde fodfæste inden for journalistik og kommunikation. Og ingen af os havde et behov for at stifte familie.

Men i de følgende dage dannede sig et uforudsigeligt mønster.

For selvom jeg ikke bonder med mor-rollen eller har et naturligt forhold til fænomenet babyer, så klingede ordet ”abort” så underligt hult. Så hult, at det ret tidligt i processen stod klart, at jeg ikke havde et valg.

En uventet graviditet ja – og ”so be it”.

Der gik et stykke tid, før kæresten også nåede til det punkt.

…så langt så godt…

 

Kort fortalt: “Jeg hedder Louise og freelancede som journalist i Palæstina, da en uventet graviditet satte ind med en tackling bagfra. Så nu er jeg fuldtidsgravid og bor side om side med min amerikanske nabo…som også er min kæreste. Om min graviditet kan jeg sige følgende: Hernede er livet ANDERLEDES. Læs med i mine klummer her på filterfri.com om de 40 uger, som indeholder alt andet end glamour og karma.

LÆS NÆSTE: Hverdagen som fuldtidsgravid (2)

 

 

 

 

 

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>