Klik her! Hvis du heller ikke vil gå glip af  
Grums og ufiltrerede sandheder om livet med børn

Nicola med grums

Nicola Voss

Nicola Voss

Jeg er gift med Jonas, mor til to banditter (Dixon på 4 og Titan på 1 år,) hundemor til labradoren Charlie på 5 år og bonusmor til to store knægte på 14 og 20 år.

Det tog mig 4 år at blive uddannet journalist og nu hvor jeg har haft mor-titlen i 4 år er jeg endelig ved at have indset,  at mor-rollen er temmelig utaknemmelig og jeg har for længst opgivet at komme med i Supermor-ligaen, den Store Bagedyst og BoBedre!

Til gengæld er jeg ved at være temmelig habil til at takle grums, rod og kaos! 🙂

 

Heldigvis foretrækker jeg det uforudsigelige liv og dét er livet med børn og min skat (Jonas er Mastercoach og Mentaltræner og Filterfri’s digitalchef :-))

Lige nu bor vi i lejlighed i en lille bitte by, der hedder Måløv (mikro forstad til København) men vi drømmer om at flytte endnu tættere på naturen og himlen. Drømmescenariet er en bondegård med masser af plads til alle vores børn, masser af dyr, vores kreative projekter og mine forældre.

Når jeg ikke hygger mig her har jeg også et andet skrive-hygge-projekt på www.ordpigen.dk  hvor du også er velkommen til at læse med. Her skriver jeg også om mit liv med børn, men også om alt mulig andet som jeg brænder for – især ligestilling, kærlighed, selvudvikling og feminisme 🙂

 

Husk du kan følge os på Facebook og Instagram under navnet Filterfri_com

 

Det bedste ved børn: Deres fantasi og tro på det mulige OG umulige!

Det værste ved børn: Deres larm!

Når jeg ikke arbejder og er mor, så elsker jeg, at: Putte med min mand, snakke i telefon med min mor,  være i naturen.. (helst ved vandet) og endeligt: At skrive

Uønsket, men indrømmet – en yndet hobby:  At se romantiske film mens jeg ordner strygetøjet!

Irriterende vane: Glemmer at lukke skuffer og skabe fordi jeg altid skynder mig…

Tilhænger af: Søvn! Bliver helt seriøst ganske ubehagelig, når jeg ikke får min søvn.

 

Du kan læse mine klummer lige her 

Del filterfri.com
>