aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Filterfri i P4 – med indbyggede musiknumre…gisp! #Louise (64)

Fra Holstebro til Mongoliet til Palæstina og tilbage til Holstebro igen, – hvor jeg så fik to børn. – Den bette og nu den lille nye, Filterfri.com 😉

Elise fra P4 Weekend. Studiet i Holstebro.

P4 Midt/Vest ville lave et portræt af den vestjyske del af Filterfri, så var inde til en lille snak om vores projekt og livet før og efter børn.

HØR radioindslaget: P4 Weekend (interviewet starter 2:07:40 og en time frem)

Det, som imidlertid fremkaldte mest hjertebanken, var, at jeg skulle komme på 4-5 musiknumre, som kunne spilles indimellem. Altså musik som havde betydet noget specielt, og som sammen med interviewet skulle fortælle en historie.

Gisp.

Jeg er musikalsk inhabil og kan omtrent lige som mange musiknumre som den bette.

Så i stedet for at sidde og forberede mig på interviewet i radioen, sad jeg og tænkte, så det knagede.

…MU-SIK-NUM-RE…

Første tanke, som strejfede mig:

Danse musik…jeg kan virkelig godt lide glad dansemusik.

Slår ”dance music” op på YouTube…

Okay…måske ikke lige sådan noget chic sexy body musik der…

Tænker om jeg bare skal smide håndklædet i ringen og opgive 5 numre, der flasher, hvordan jeg på fornemste vis har formået at sidde fast i 90’erne og aldrig kom videre end til Backstreet Boys, Eros Ramazotti og Shania Twain…

Blir’ enig med mig selv om, at det blir lige poppet nok.

DJ Sash, Darude og Barcode Brothers?!?

– Sammen med mine plateau sko med selvlysende reflekser og techno tøj ”plukkede jeg både æbler” og gik amok på dansegulvet, når ”Dooh-dooh”, ”Sandstorm” og ”Eucador ” blev spillet på diskotekerne.

…manglede bare de der selvlysende tygge-ting før selv DJ Alligator ville sætte tænderne i mig 😉

Nå, men uanset hvilken afkrog af dette musikunivers, jeg indsendte, ville det nok blive sorteret fra af en gatekeeper i radioen…tecno-beat med elektro-noder matcher nok ikke helt P4’s målgruppe.

Sådan en søndag kl. 9 ville der nok være et par lyttere eller tre, der ville tabe gebisset ned i morgenkaffen, hvis de skulle lutte øren til ”Lollipop” og ”Blow your whistle”.

Må tænke mere…og dybere

Er skisme presset…og helt blank…

Kimmi Larsen som jeg husker ham.

Kim Larsen. 

Bulls eye på P4-målgruppen, men seriøst.

The one and only – den lyserøde walkman 🙂

Godt nok er han den første sanger, jeg kan huske, da jeg som 4-årig sad med min lyserøde walkman med hundecoveret (billede). Men kan simpelthen ikke se mig selv i øjnene, hvis jeg skal sælge mig på, at det skulle have spillet en speciel stor rolle i mit liv.

…især når jeg ikke har hørt Kimmi Larsen (som jeg kaldte ham) i 30 år.

Videre i musikkataloget

”Despacito”. – Det mest streamede musik-nummer nogensinde. Så stort et hit, at det ej heller er gået forbi min næse.

Og den bette æææælsker den.

Så ud med Backstreet Boys og ind med Justin Bieber!

…?!?…

Men jo. Sådan endte Justin Bieber på Top 5 over vigtigste sange i mit liv…

4 to go og to timer senere:

  • MIKA, Grace Kelly (dansemusik)
  • Safri Duo (The bongo song) (light-version af 90’er techno)
  • Despacito (den bettes ynglingssang – i manglen på ikke at kunne hitte på 5 numre helt af mig selv)
  • Sarantuya (mongolsk pop, fordi mit Mongoliet-ophold har betydet noget helt specielt: Sarantuya
  • See you again Cover med Waheeb Nasan og Kareen Ibrahim (har ikke lige et bestemt forhold til lige den her sang, men mere symbolsk Palæstina. Så her Palæstinensisk version

 

SE OGSÅ: Filterfri som Ugens Gæst i TV Midt/Vest

I Ugens Gæst på TV Midt/Vest: Et opgør med glansbilledet om den perfekte mor.

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise, er fraskilt og udover at være mor til en sæk lopper af en datter, har jeg nu også fået en lille ”ny” = sitet her, Filterfri.com 😉 Læs med i mine klummer om, hvordan det uperfekte mor-liv er helt perfekt med al dets fejl, mangler og op- og nedture.

LÆS NÆSTE: Den “geniale” ide om personlig træning i Cross Fit efter 5 års dvale (65)

LÆS FORRIGE: Dagbog fra Jylland (63)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>