aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

En glidebane toppet med rød læbestift #Louise (47)

Det startede vel en dag hos mormor og morfar, hvor den bette fik mormors læbestift på. Bare lige en lille uskyldig læbestift som en del af en leg.

Herefter husker jeg det som en langsom og så alligevel hurtig form for slippery slope.

Den ene læbestift tog den anden, og så lidt make up leg med mors øjenskygger i ny og næ.

Selv tegningerne, som i bedste Poul Pava stil, blev storproduceret henne i børnehaven, afspejlede den bettes store fascination for make up – særligt læbestift…og ikke en hvilken som helst læbestift.

Lur mig om ikke den bette pludselig kommer hjem fra farmand en dag og fortæller om en læbestift, hun lige har fået:

”Den er classic red.”

Nånånånå, tænker jeg og tæller lige for en sikkerheds skyld – jo, den er god nok. Den bette er stadig kun fire år gammel.

Seriøst – hun kender ikke engang ordet ”spinat”, og tror nogen har puttet græs i hendes mad. Men i sit ordforråd opererer hun med betegnelsen ”classic red” inden for nuancer af læbestift.

Blir’ helt bekymret…

Har dog prøvet – tilsyneladende forgæves at erhverve Spiderman kostumer som alternativ til prinsessekjolerne. Og smilede i mit indre, da en gave fra familien viste sig at være en racerbil (…som jeg efterfølgende kun leger med).

Problemet er bare, at vi p.t. er havnet og nærmest sidder fast i den lyserøde fase med prinsesser, lyserødt tøj, glimmer, make up…for ej at forglemme My little (lorte) Pony, som deler førstepladsen med Hello Kitty Katty, som de mest irriterende, ligegyldige og ideforladte legetøjsfigurer.

Godt 4 år gammel: Den klassiske tegnefase med søde figurer krydret med den knap så klassiske røde læbestift. Læbestiften er i høj kurs både på papir og live.

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise og her er mit mor-cv i pixi-udgave: Jeg blev gravid i Palæstina, vendte tilbage til Danmark sammen med min amerikanske kæreste efter to år i udlandet, blev gift i USA, slog os ned i min hjemstavn, Holstebro, blev skilt efter 3 år. Så nu har mit liv taget en ny drejning = Singlemor med delebarn og står nu på helt egne ben.

LÆS NÆSTE: “Mor, lyver du?” (48)

LÆS FORRIGE: Top 10 over dårlig samvittighed i mor-rollen (46)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>