aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Top 10 over dårlig samvittighed i mor-rollen #Louise (46)

Og Oskaren går til…Tataaa…den dårlige samvittighed.

Og ja, kære trofaste samvittighed. Jeg ved, du er der, når:

1

Jeg konstaterer, at andre mødre i børnehaven holder fridage sammen med deres børn, og jeg dedikerer mine fridage til mig selv.

2

Jeg sidder og sms’er og svarer på arbejdsmails midt i legen, selvom nytårsforsættet igen gik ud på at være mere nærværende i hverdagen.

3

Jeg for tredje gang i ugen serverer hvedepasta uden at tage de helt store hensyn til madpyramiden og varieret kost (ved godt, at hvedepasta er synder nummer to næstefter hvidt brød, men er bare ikke fan af fuldkornspasta)

4

Jeg igen sparker klæde-ud-leg til hjørne, fordi jeg ikke magter alle de der børnelege med kostumer og roller, og egentlig hellere vil lege stilleleg, tegne eller slå hende hjem i ludo.

5

Jeg i de travle morgenstunder kommer for sent ud af sengen, for sent ud ad døren, ikke lige når morgenmad – og den bette inden vinke-afsked i børnehaven beklager sig over, hvor sulten hun er…(prøvede så at joke med det på arbejdet, men blev så efterfølgende bekræftet i min møg-gerning…så nu øver jeg mig i, at snooze-knappen på mobi blot er det sted på gærdet, jeg skal undgå…som at tisse i bukserne for at holde sig varm).

6

Jeg lader mobi eller TV underholde den bette 1-2 timer om dagen (i weekenden ofte mere), mens jeg lader som om jeg ser det sammen med hende, men i virkeligheden blunder/sover på sofaen/sengen.

7

Jeg vækker hende fra en eftermiddagslur, fordi det ellers bliver umuligt for mig at få hende til at sove om aftenen.

8

Jeg sidestiller hygge med at køre noget spiseligt indenbords – chokolade, slush ice eller kage på en højhellig mandag (og tirsdag og lidt onsdag), fordi mutti selv ska’ ha stillet sin sukkertrang og ikke kan vente til efter putning (…dertil kommer de daglige aftendoser af sukker, som jeg labber i mig som en anden narkoman i frygt for, at den bette vågner, ser det store frådegilde og dermed nedlægger veto mod at sove…for evigt).

9

Jeg kigger på klokken, konstaterer at den er alt for lang tid i sengetid og ellers ønsker, at tiden dog ville gå lidt hurtigere, fordi jeg ikke orker at være overskudsmor…(rettelse: ikke orker at være mor)

10

Jeg lægger den bette lidt ekstra tidligt i seng, så jeg selv får forlænget alenetid på sofaen.

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise og her er mit mor-cv i pixi-udgave: Jeg blev gravid i Palæstina, vendte tilbage til Danmark sammen med min amerikanske kæreste efter to år i udlandet, blev gift i USA, slog os ned i min hjemstavn, Holstebro, blev skilt efter 3 år. Så nu har mit liv taget en ny drejning = Singlemor med delebarn og står nu på helt egne ben.

LÆS NÆSTE: En glidebande toppet med rød læbestift (47)

LÆS FORRIGE: Tragedien om den flækkede bikini (45)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>