Tid til nytår #Nicola

03/01/2019
nytårs tanker

 

Der er nogle, der elsker nytåret og så er der andre, som mig, der bestemt ikke er fan af det. Jeg kan godt lide glimmer, stiletter og god mad – men ellers er jeg ikke specielt begejstret.

Først og fremmest er der al postyret med nytårsforsætter. Jeg forstår det simpelthen ikke. Det føles på alle mulige måder bare forkert at en enkelt dato skulle ændre på noget. For det gør den jo heller ikke. Dixon hørte en dag om nytårsforsætter og jeg prøvede at forklare ham det. Hans undrende svar var:

”Må voksne kun ønske sig noget nyt efter nytår?”

Så det fik jeg vist ikke forklaret særlig fint. Men vi kommer jo ikke udenom at Nytåret står for døren.

Jeg er ikke til hverken kulde eller larm, jeg synes det er synd for dyrene og naturen og jeg har det anstrengt med voksne mennesker, der drikker sig total i hegnet.

Så det burde være skønt at have små børn og dermed en god undskyldning for en rolig temmelig alkoholfri aften.

 

Men små børn er ofte festglade og forventer også lidt sjov.

Da min ene bonusdreng var præ-teenager var han ret glad, når vi fejrede nytår med mine forældre, for så var det lig med forkælelse, lækker mad, pakkeleg og hygge. Nu han så 15 år og vil bare gerne være tæt på sin computer, vores yngste er 2 og går i seng kl 20 og Dixon er 4 og synes både vi skal lege stoleleg, danse og kigge på fyrværkeri – selvom han ikke bryder sig om larmen!

Og så er det jeg tænker, at en rejse sydpå havde været lig med lykken for mig.

Ud over at jeg heller ikke ønsker at forlade vores hund! Aarrgggh!

 

Så sydlandsrejsen forbliver ved drømmen og virkeligheden bliver nok noget hjemligt med flødekartofler, nytårshatte, musik og et spil Ludo. Masser af guf og udviskede sengetider.

Jeg får sikkert luftet mine hjemmesko mere end mine stiletter og glimmeret forbliver nok i skuffen. Alting til sin tid og lige nu er børnene små og tiden er til samvær og små festligheder (set med deres øjne) som agurkeskiver på glassene med saftevand, saltstænger dyppet i chokolade og krymmel og børnevenlige desserter med paraplyer i.

Jeg ved jo, der kommer en dag hvor jeg igen lufter mine stiletter.

Altså – hvis jeg da ikke har fået knyster eller andre udfordringer i mellemtiden. Hvor jeg igen kan se nytårskoncerten den følgende morgen uden larmende legetøj og børn der slås.

Hvor jeg igen kan sidde med andre voksne og sludre den halve nat over tand-tykke-krævende-mad og et par flasker god vin og sove længe. Hvor hunden desværre er rejst til hundehimlen og sydlandsrejsen over nytåret måske bliver en realitet. (Og hvis den gør, så vil jeg faktisk hellere op og se Nordlyset)

Og al det kan jeg så glæde mig til, men først og fremmest vil jeg glæde mig over dette nu.

Over dem jeg holder af og at jeg faktisk lige nu har tid til tiden. Hvad datoen så siger, er underordnet.

Min nydelse og mine ønsker er de samme hver dag – både for mig og dig. Jeg ønsker dig alt godt i dag, i morgen og i hele dit nye år.

♥Rigtig godt Nytår.♥

 

 

LÆS OGSÅ: Ødelægger du også dit barn? 

 

Husk du kan følge Filterfri på både Facebook og Instagram. Så bliver vi så glade 🙂

Del filterfri.com
Nicola -

About the Author

Nicola -

Det tog mig 4 år at blive uddannet journalist og nu hvor jeg har haft mor-titlen i 4 år er jeg endelig ved at have indset, at mor-rollen er temmelig utaknemmelig og jeg har for længst opgivet at komme med i Superligaen for mødre, den Store Bagedyst og BoBedre! Til gengæld er jeg ved at være temmelig habil til at takle grums, rod og kaos!

Follow Nicola -:


Vil du læse Nicola's nye hudløse fortællinger,
før hendes mand? Så klik da

>