aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Farmand holder stor fastelavnsfest, mens mor står og pynter ved siden af #Louise (59)

Katten fik sig en ordentlig en på tønden…:)

Farmand havde inviteret det halve af børnehavegruppen til fastelavnsfest + forældre til øl og tapas.

Det var den helt store festivas med gøj og løjer hos far:

  • Den bette var i hopla og fik lov til at lave et festfyrværkeri af en valgfri fastelavnsmaling i ansigtet på far.
  • Der var lagt op til det vildeste rollespil med prinser, prinsesser og Spiderman, hvor farmand af alle elsker lige netop den leg.
  • Alle gæsterne havde glædet sig og stod med forventningsfulde øjne og så på tønden og deres store fan – den bettes far – som altid blir’ og leger henne i børnehaven med en hel børnehær klatrende oven på ham.

Derudover kommer selvfølgelig den store ros fra forældre, som havde mindst lige så store funklende stjerner i øjnene som de små:

  • ”Sikke dog et godt initiativ.”
  • ”At du gider stable sådan en fest på benene.”
  • ”Det her er jo et hus lavet til børn”og det er rigtigt – og mindes resterne af et såkaldt spisebord, som fik savet benene halvt af, så det passede i børnehøje. Så meget børnehøjde, at farmands amerikanske familie, der kom på besøg for første gang, var henstillet til gulvet, fordi der ikke var et almindeligt voksenbord at sidde ved.
  • ”Han er godt nok dygtig til at tegne.”

Farmands. bog: “Den sande historie om Danmark”.

…nårh ja, farmand er også ved at udgive en børnebog med egne tegninger. Så mangler lige den sidste fjer i hatten – børnebogsforfatter/illustrator….selvfølgelig.

Fik jeg det hele med…ja, det var vist det.

Nå det var farmand – hvad så med mor?

Selv stod jeg og pyntede lidt ude på sidelinjen med en oliven og noget hummus, mens jeg overbeviste mig selv om, at jeg også har en form for talenter…

For eksempel var det mig, der lavede fastelavnsboller…næsten…nåede at købe tre pakker gær. Men da det kom til stykket, uddelegerede jeg opgaven med de 35 fastelavnsboller til mormor og morfar.

Trøstede også en Elsa-prinsesse, da hun tabte fastelavnskøllen ned over sin fod. Og tørrede en anden Elsaprinsesse, da hun råbte efter en, der ku’ befri hende fra toilettet.

…det var det…

Ingen tvivl om, at farmand er ham den sjove og mor…ja, hun kan også være sjov…nogen gange…på en god dag…bare ikke lige den dag.

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise og her er mit mor-cv i pixi-udgave: Jeg blev gravid i Palæstina, vendte tilbage til Danmark sammen med min amerikanske kæreste efter to år i udlandet, blev gift i USA, slog os ned i min hjemstavn, Holstebro, blev skilt efter 3 år. Så nu har mit liv taget en ny drejning = Singlemor med delebarn og står nu på helt egne ben.

LÆS NÆSTE: Fars børnebog vs. Mors Filterfri (60)

LÆS FORRIGE: Sidste skud på stammen: En kat (58)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>