aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Knibeøvelser og ”den øvre hund” #Louise (7)

Sover stadig 10 timer om dagen og tisser 15 gange, men har fået det markant bedre. Så nu kan jeg ligefrem komme ud og lufte.

Er derfor begyndt på et gravid-kursus sammen med andre tykke piger/damer. Øvelserne er koncentrerede om lænd, ryg, arme og mave + vejrtrækning og knibeøvelser.

Det er rigtig godt og med indbyggede vandpauser. Lige hvad man har brug for, når nu man ikke er så flexi og fit for fight som før.

Måtte jo ret hurtigt melde pas på fitness centeret, da det var alt for hårdt. Prøvede ellers i starten, men havde fuldstændig flade batterier efter gåturen hen til fitness. Og selv kondicyklen føltes som en bjergetape i stiv modvind på flade dæk.

Var også inde forbi yogaholdet, da jeg havde hørt, at det var godt for både krop og sjæl. Men efter to gange på yogamåtten, måtte jeg erkende, at det der ”find-din-indre-ro” og ”træk-vejret-dybt-ind-i-dit-højre-hjertekammer”, er kæmpe svært.

Fandt heller aldrig ud af grundpositionen “din øvre hund”, samt hvordan man trækker vejret horisontalt….sidstnævnte er mig stadig en gåde…

 

Kort fortalt: “Jeg hedder Louise og freelancede som journalist i Palæstina, da en uventet graviditet satte ind med en tackling bagfra. Så nu er jeg fuldtidsgravid og bor side om side med min amerikanske nabo…som også er min kæreste. Om min graviditet kan jeg sige følgende: Hernede er livet ANDERLEDES. Læs med i mine klummer her på Filterfri.com om de 40 uger, som indeholder alt andet end glamour og harmonisk karma.

 

LÆS NÆSTE: Den falske fødsel (8)

LÆS FORRIGE: Palæstinensisk lægebesøg nummer tre – babys køn (6)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>