aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Den falske fødsel #Louise (8)

Var på vej hjem fra et møde på et tidspunkt i uge 34. Pludselig mærker jeg en ukendt og enormt smertefuld ruskum-snusk i maven.

Følelsen gentog sig i to runder – anden gang hos grønthandleren. Så der stod jeg – midt i betalingen af mine seks agurker og et hvidløg, da jeg troede, at nu var tiden inde.

Tegning: Joe DeVoir

Det var bare slet ikke sådan, jeg havde forestillet mig det.

I bedste Klokkeren fra Notre Dame stil slæber jeg mig de sidste 400 meter hjem til lejligheden. Det gjorde altså bare nas.

Tjekkede indlægsbind for ekstra væske og prøvede at trække vejret på en måde, jeg tror man lærer til de der fødselsforberedelseskurser, jeg endnu ikke har været til.

Heldigvis var vandet ikke gået og efter den falske alarm, stoppede smerterne.

Pyha. Det skal blive godt at komme hjem til Danmark.

 

Kort fortalt: “Jeg hedder Louise og freelancede som journalist i Palæstina, da en uventet graviditet satte ind med en tackling bagfra. Så nu er jeg fuldtidsgravid og bor side om side med min amerikanske nabo…som også er min kæreste. Om min graviditet kan jeg sige følgende: Hernede er livet ANDERLEDES. Læs med i mine klummer her på Filterfri.com om de 40 uger, som indeholder alt andet end glamour og harmonisk karma.

LÆS NÆSTE: Du danske velfærdsstat – hvor har jeg savnet dig (9)

LÆS FORRIGE: Knibeøvelser og “den øvre hund” (7)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>