aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Palæstinensisk lægebesøg nummer tre – babys køn #Louise (6)

Tredje gang lykkes gang. Endnu en tur til lægen i Palæstina. Denne gang for at blive klogere på kønnet.

Den mandlige læge måtte ”desværre” meddele, at det blev en pige. Han blev helt forvirret og tydeligvis overrasket, da både kæresten og jeg gav high fives og smilede. Lige hvad vi havde håbet på.

Tegning: Joe DeVoir

…lægen (i det mandsdominerede alias kvindeundertrykkende land) kunne stadig ikke forstå, hvordan man kunne være så glad, når nu, der var fifty-fifty for en dreng.

“Must have pics…”

Fik også et af de der scanningsbilleder. Lægen sagde, at hun holdt hånden over ansigtet. Men selv uden hånd over ansigtet, tror jeg aldrig helt, jeg forstår de billeder.

Sidste gang lignede hun en blanding mellem en alien, en peanut og en aubergine. Aldrig et billede jeg ville smække op på køleskabet eller på Facebook-profilen.

Om noget, skræmmer det mig lidt. I hvert fald billedet med associationer til alien med rumøjne.

Nu vel. Kønnet gjorde i hvert fald en forskel. Så kan jeg bedre adressere den koncert af fodboldspark, der kommer indefra.

På vej tilbage var kæresten allerede i gang med navne og var vældigt begejstret over “Gabriella”.

Øhhh not…gerne lidt mindre lakstøvle, tak.

 

Kort fortalt: “Jeg hedder Louise og freelancede som journalist i Palæstina, da en uventet graviditet satte ind med en tackling bagfra. Så nu er jeg fuldtidsgravid og bor side om side med min amerikanske nabo…som også er min kæreste. Om min graviditet kan jeg sige følgende: Hernede er livet ANDERLEDES. Læs med i mine klummer her på Filterfri.com om de 40 uger, som indeholder alt andet end glamour og harmonisk karma.

LÆS NÆSTE: Knibeøvelser og “den øvre hund” (7)

LÆS FORRIGE: Graviditets-paranoia for viderekomne (5)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>