aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

3 måder at narre den bette på #Louise (53)

Der er tider, hvor jeg virkelig stopper op og funderer over, hvordan det må være at opleve verden i børnehøjde. Hvor hun bare ikke ved bedre, og det gør jeg 🙂

Er blevet enig med mig selv om at nyde tiden, hvor jeg i mit stille sind gnægger, fordi den store hjerne narrer den lille hjerne:

1.

Hun tror på nisser; herunder at nissen Rudi sjovt nok flyttede ud (nissedør, træsko og postkasse) selv samme dag, som jeg pakkede julepynten ned.

2.

Hun bliver ved med at vende de samme fire brikker i vendespil, hvorefter jeg hurtigt færdiggør spillet, da jeg ikke magter at fortabe mig til hendes niveau – så blir’ vi jo aldrig færdige.

3.

Hun ikke stikker af hen i skoven ved siden af huset, for der bor en trold. – Det har jeg i et billigt øjeblik i hvert fald sagt, at der gør i forsøget på at forhindre uanmeldte skovture i tide og utide.

Så langt så godt…

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise og her er mit mor-cv i pixi-udgave: Jeg blev gravid i Palæstina, vendte tilbage til Danmark sammen med min amerikanske kæreste efter to år i udlandet, blev gift i USA, slog os ned i min hjemstavn, Holstebro, blev skilt efter 3 år. Så nu har mit liv taget en ny drejning = Singlemor med delebarn og står nu på helt egne ben.

LÆS NÆSTE: 3 måder at den bette narrer mig (54)

LÆS FORRIGE: Drillenissen Erik og Katten Hans – og en mor som nissehjælper (52)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>