aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

3 måder den bette narrer mig #Louise (54)

Én ting er, når den store hjerne narrer den lille hjerne…

Men der er nu også bare den anden side. Når den bette – nogle gange bevidst, andre gange ikke, sætter ind med en trumf. Og de sejre har altså en langt større betydning i hverdagen end mine gnæggerier over hendes sæsonbetingede tro på nissen Rudi.

Den lille har i hvert fald (på sin egen facon) fat i den lange ende, når:

1.

Hele klædeskabet er fuld af kjoler og nederdele, fordi det så var en de kampe, hvor jeg smed håndklædet i ringen.

2.

Jeg i weekenden ikke tør skubbe den bette over på egen halvdel af sengen om morgenen i frygt for at hun vågner, og i stedet ligger mig med hovedet halvt ovre på natbordet eller ligger foldet sammen nede i fodenden i håbet om at sove ti minutter mere (på en god dag 30).

3.

Hun buster mig i at spise chokolade før aftensmad og som en en anden narkohund sniffer mig ind i munden og opklarende spør’: Hvad har du spist mor?, mens hun allerede har svaret – ”Du lugter af chokolade”, og med små pincetfingre nærmest prøver at få resterne ud af munden på mig!?

…Okay Sherlock Holmes…går den, så går den…hvilket den så oftest ikke gør.

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise og her er mit mor-cv i pixi-udgave: Jeg blev gravid i Palæstina, vendte tilbage til Danmark sammen med min amerikanske kæreste efter to år i udlandet, blev gift i USA, slog os ned i min hjemstavn, Holstebro, blev skilt efter 3 år. Så nu har mit liv taget en ny drejning = Singlemor med delebarn og står nu på helt egne ben.

LÆS NÆSTE: Sjove børnecitater vol. 4 (55)

LÆS FORRIGE:3 måder at narre den bette på (53)

 

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>