aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Sjove børnecitater vol. 3 #Louise (44)

Det første møde med en føntørrer

Var til frisøren, og da frisøren havde klippet den bette, ville hun tørre hendes hår. Det fik hun lov til, men ikke uden kommentarer:

Den bette: ”Det er virkeligt varmt.”

Og da det fortsatte…

Den bette: ”Hvornår stopper du med det der?”

Filosofiske overvejelser

Kørte i bil, mens den bette kiggede ud af vinduet.

Den bette: ”Mor, solen følger efter os.”

I telefonen med farmand

Den bette til far: ”All my life is about you and mama…”

Radioen bander

Hørte radio i bilen, da en eller anden rapper bandede sig vej til kanalen. Som en lille politibetjent, er den bette på sagen.

Den bette: Mor, radioen siger fuck!”

Forespørgsel

Den bette: ”Må jeg godt låne dine bryster mor? De er så bløde og nuttede”.

De tabte plastikbøtter

Morfar rumsterede rundt ude i køkkenet og et par plastikbøtter røg på gulvet.

Den bette: ”Morfar, du er en taber…”

Klar rollefordeling

Var henne på legepladsen, hvor vi legede i sandkassen:

Den bette: ”Jeg er bageren, og du er besøgeren.”

Husjagt

Sad i bilen og fortalte den bette, at vi skulle ud og se på et nyt hus (pga. skilsmissen).

Prøvede at forklare hende, at far har et hus, mormor og morfar har et hus, og at jeg også gerne vil have et hus.

Mig: ”Er du klar på at se på et nyt hus?”

Den bette: ”Nej…for så kan jeg ikke finde dig, mor.”

Tilgivelse

Var hundepassere og sad og spiste chokolade muffins, da den bette tabte et stykke på gulvet. Haps, sagde det og den ene hund spiste det på et splitsekund. Blev mega sur – mest af alt, fordi chokolade jo er så farligt for hunde. Men lidt efter undskyldte jeg over for den bette. Hun gjorde det jo ikke med vilje.

Den bette: ”Men jeg kan stadig godt li’ dig…”

Hjernegymnastik

Læste godnathistorie og var kommet til et kirsebær.

Mig: ”Hvad er det for nogle?”

Den bette: ”Jeg skal lige tænke i mit hoved.”

En fejlslutning…måske…

Har fortalt den bette, at Sofies far (i Kasper og Sofie på Ramasjang) er død. Den bette spørger så, hvor han er henne, og jeg forklarer, at når man dør, bliver man begravet nede i jorden. Dagen efter på vej hjem fra børnehave, falder brikkerne ligesom på plads:

Den bette: ”Når man dør, så bliver man begravet i himmelen – og der bor julemanden oppe.”

Årsagssammenhæng

På vej hjem fra børnehave snakkede vi om, hvor mange gange om dagen børnene var ude på legepladsen. Den dag var svaret en. Men derefter kom en tilføjelse:

Den bette: ”Nogle gange spiser vi udenfor, og det er sådan, jeg får kolde fødder.”

En god forklaring

Var i gang med at tage tøj på og sætte hår om morgenen.

Den bette: Alle pandebåndene ligger på jorden.

Mig: Hvorfor har du smidt dem derned?

Den bette: Det var faktisk ikke mig, det var en nisse.

 

Citater fra 3,5 – 4 år

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise og her er mit mor-cv i pixi-udgave: Jeg blev gravid i Palæstina, vendte tilbage til Danmark sammen med min amerikanske kæreste efter to år i udlandet, blev gift i USA, slog os ned i min hjemstavn, Holstebro, blev skilt efter 3 år. Så nu har mit liv taget en ny drejning = Singlemor med delebarn og står nu på helt egne ben.

LÆS NÆSTE: Tragedien om den flækkede bikini (45)

LÆS FORRIGE:Misset info på børneintra…igen (43)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>