aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Regnskabets time #Louise (39)

Som mor i snart fire år, er jeg kommet frem til en status-opgørelse:

40% opture og gode minder og 60% hårdt arbejde og sur røv.

Hverken mere eller mindre. Og dermed det hidtil korteste indlæg med et kort og klart budskab.

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise, blev gravid i Palæstina og flyttede tilbage til Danmark med min amerikanske kæreste efter to år i udlandet. Efter et års barsel i velfærdsdanmark, starter et nyt kapitel i mor-livet. Læs med i mine klummer her på Filterfri.com, hvor vi begge vokser: Den bette bliver ældre, og jeg vokser med i rollen som mor 🙂 

LÆS NÆSTE: Verden i børnehøjde vol. 2 (40)

LÆS FORRIGE: My Little Pony, Paw Patrol og alle de andre TV-venner og fjender (38)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>