aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Når sidste udvej er at gå hver til sit #Louise (41)

Så endte man lige i Danmarks statistik i kategorien ”Skilsmisse”.

3,5 år plus-minus blev det til i alt. På den måde bidrager vi også til statistikken over par, der går fra hinanden inden for den berygtede periode på syv år.

Nu er skilsmisse jo ikke den station, man sigter efter fra start. Men vores forhold endte som halvdelen af indgåede ægteskaber i DK. – En gennemsnitlig kærlighedshistorie uden happy ending.

Blev simpelthen den værste udgave af mig selv og på en vild dag, kunne jeg spy ild – sådan føles det i hvert fald.

På et tidspunkt blev vi enige om, at i stedet for at nå et punkt, hvor vi ”slog” hinanden, var det bedre at ”slå” en streg i sandet og gå hver til sit. For vores alles bedste.

Det lyder måske forsonende og eksemplarisk

…Og sådan gik det selvfølgelig heller ikke til. Inden beslutningen om skilsmisse lå en laaaaang række skænderier, en banden og svovlen samt ”sidste chance” for at få et forlist forhold på rette kurs.

Herunder hører forsøget – projekt huskøb. Som om vores problemer ikke var store nok i forvejen. Tilføj da et huskøb og en gennemrenovering med alle de store og graverende beslutninger, det indebærer.

Vel i samme boldgade som par, der forsøger med endnu et barn for at få et squis kærlighed, der kan quickstarte forholdet igen.

Nu skal jeg ikke gøre mig klog på ekstra børn, men huskøb er i hvert fald noget, som kan frarådes.

Det er rod med rod på…

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise og her er mit mor-cv i pixi-udgave: Jeg blev gravid i Palæstina, vendte tilbage til Danmark sammen med min amerikanske kæreste efter to år i udlandet, blev gift i USA, slog os ned i min hjemstavn, Holstebro, og blev skilt efter 3 år. Så nu har mit liv taget en ny drejning = Singlemor med delebarn og står nu på helt egne ben. Læs med i mine klummer her på Filterfri.com 🙂 

LÆS NÆSTE: Når farmand fortæller nyheden om en hund den dag mor får nøglen til sit nye hus (42)

LÆS FORRIGE: Verden i børnehøjde vol. 2 (40)

 

 

 

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>