Is-poser og brun sæbe #TIP

14/02/2018

Børn slår sig. De græder. Du panikker. De græder videre. De stopper.

For at begrænse brugen af frosne ærter kan en god erstatning være frostne poser brun sæbe. Ja det lyder weird, men fiffet kommer fra børnehaven og det virker! OG så er det genbrugeligt! Smart!

 

OBS: Det er den faste brune sæbe (den i bøtter) man putter ned i frostposer. De kan nemlig også formes når de tør op, hvilket er super praktisk til små børne-arme- og ben.

 

Billigt, nemt og så fylder det ikke særlig meget i fryseren 🙂

 

 

 

Del filterfri.com
Nicola -

About the Author

Nicola -

Det tog mig 4 år at blive uddannet journalist og nu hvor jeg har haft mor-titlen i 4 år er jeg endelig ved at have indset, at mor-rollen er temmelig utaknemmelig og jeg har for længst opgivet at komme med i Superligaen for mødre, den Store Bagedyst og BoBedre! Til gengæld er jeg ved at være temmelig habil til at takle grums, rod og kaos!

Follow Nicola -:

>