Vibrerende æggestokke? Så læs lige her…#Nicola

24/10/2018
baby skruk

Suk, hvor var han baby-skøn! 

Det var min første tanke, da jeg faldt over et babybillede af vores yngste søn Titan. Og han var skøn.
Rund næse. Runde næsebor. Runde øjne. Rund mave. Ja, generelt bare rund og lækker. Blød og ren.

 

I et split sekund blev jeg nærmest skruk og mærkede den ubeskrivelige længsel efter det der var, som de fleste forældre nok kender.

 

Min runde, trætte lille store fyr. Han vejede faktisk 4500 kg da han kom ud og endda i uge 39

Min runde, trætte lille store Titan. Han vejede faktisk 4500 kg da han kom ud og endda i uge 39

 

Jeg kiggede videre i billederne og sammen med dem kom minderne væltende frem. Storebrors begejstring. Glæden ved øjenkontakt. Det lille varme hoved, der puttede sig ind til mit bryst og min hals. De lækre små fødder. Nysene. Den lækre rene duft og de små lyde og bevægelser, som babyer kommer med.

 

Da Titan var baby "spjættede" han meget og måtte altid svøbes

Da Titan var baby “spjættede” han meget og måtte altid svøbes

 

Du kan nok næsten høre mine æggestokke vibrere og så alligevel ikke. For som jeg bladrede i billederne, kom der også billeder af gylp og modermælk.
Stofbleer, almindelige bleer, sutter, sterilisatorer og flere stofbleer.

Mængden af vasketøj var enorm ligesom sliddet på mine bryster. Jeg vil gerne sige, at jeg nød at amme mine børn. For det gjorde jeg. MEN jeg blev også træt af at amme. Der var masser af gange hvor jeg tænkte: ”Åh kan han da ikke skynde sig lidt,” eller hvor jeg sad med mobilen samtidig og var irriteret over den manglende mig-tid. For ligeså dejligt det er at have en baby hængende på sig, ligeså opslidende er det hvad enten man ammer eller giver flaske.

Her var Titan ca 1 måned gammel og jeg var både lykkelig og meget træt som man kan se.

Her var Titan ca 1 måned gammel og jeg var både lykkelig og meget træt som man kan se…

Jeg kom også i tanke om amningen med Titan, der bestemt ikke var let og hvordan han bed hul på begge mine brystvorter den første uge og hvordan jeg ammede videre med tårerne trillende ned ad kinderne. Jeg husker hvordan jeg smurte mig i lanolin salve og måtte lade babserne lufttørre. Jeg mindedes ammeindlæggene, brysterne der ”løb over om natten,” lugten af brystmælk og min lille natteterrorist, der hurtigt fandt ud af at han helst ville ammes hele natten.

Det var faktisk slet ikke så skønt, som babyen på billedet. Eller det var det, men det var også ikke skønt.

Det var livsbekræftende og livsdrænende.

Glædesfyldt og udmattende.

Sand og ærligt.

 

LÆS OGSÅ: Flere uhørte sandheder om livet på barsel. Men kun for dig der kan tåle sandheden….. 

 

Og jeg tror faktisk ikke jeg er særlig mærkelig, når jeg siger det. Tværtimod, tror jeg de fleste mødre har haft det sådan.

Tiden med baby er fantastisk og fantastisk opslidende. Jeg vil dog gerne tilføje, at de første par dage efter babys ankomst er magiske. Det var de i hvert fald for mig. Både min mand og jeg var høje på endorfiner og lykken over det nye liv.

Her ser du mig med TItan - ca to timer gammel :-)

Her ser du mig med TItan – ca to timer gammel 🙂

Men tiden går og nogle måneder senere sad vi hos præsten til dåbssamtalen og Titan havde diarre og sked igennem både ble, tøj og mit faste greb….

Det var ikke smukt eller skønt. Men blot en del af virkeligheden med en baby. Så husk lige dette hvis du også hører dine æggestokke vibrere…

 

LÆS OGSÅ:  Louise tog på ferie uden barn. Den første i 5 år!

 

 

Del filterfri.com
Nicola -

About the Author

Nicola -

Det tog mig 4 år at blive uddannet journalist og nu hvor jeg har haft mor-titlen i 4 år er jeg endelig ved at have indset, at mor-rollen er temmelig utaknemmelig og jeg har for længst opgivet at komme med i Superligaen for mødre, den Store Bagedyst og BoBedre! Til gengæld er jeg ved at være temmelig habil til at takle grums, rod og kaos!

Follow Nicola -:


Vil du læse Nicola's nye hudløse fortællinger,
før hendes mand? Så klik da

>