Sjove børnecitater vol. 5 #Louise (68)

Den første dagbog

Mig: ”Hvad kan man tegne i en hemmelig bog?”

Den bette: ”Hekse, for de er sådan lidt hemmelige og luskede”.

En indskudt bemærkning

Ved køkkenbordet en morgen:

Den bette: ”Man kan faktisk godt snakke med Jesus ud ad vinduet…”

Udspekuleret

Den bette: ”Søde, gamle morfar. Må jeg godt se YouTube?”

Sæson genbrug

Et par meget hullede strømpebukser ryger i skraldespanden, fordi jeg ikke gider sy dem sammen.

Den bette: ”Jeg vil gerne have strømpebukser med huller i, for så kan jeg mærke, om det er varmt eller koldt”.

En kvast snegl

Den bette lavede perlekæde ude på terrassen og skulle have hjælp til at binde den. På vej over til perlekæden kommer jeg til at jogge på noget.

Den bette: ”Ej mor, du har trædt på en snegl. See!!!” (den er god nok, sneglen er helt kvast)

Jeg forklarer, at det jo ikke var med vilje. Den bette er overraskende meget oprevet. Lidt efter er et armbånd af perler lavet færdig.

Den bette: Vil du ha’ en?

Mig: Ja, det vil jeg gerne.

Den bette: Så må du få en, hvis du lover ikke at træde på flere dyr.

 

Citaterne er fra 4,5 år til 5 år

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise, er fraskilt og udover at være mor til en sæk lopper af en datter, har jeg nu også fået en lille ”ny” = sitet her, Filterfri.com 😉 Læs med i mine klummer om, hvordan det uperfekte mor-liv er helt perfekt med al dets fejl, mangler og op- og nedture.

LÆS NÆSTE: På sommerferie med EKS-mand, EKS-svigerfamilie og EKS-tra op på amerikanerhygge (69)

LÆS FORRIGE: Eventyret om den ubarmhjertige Cross Fit træning fortsætter…(67)

 

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>