aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Mindeværdig dag vol. 2 – vielse i retsbygningen #Louise (13)

Retsbygningen i Michigan, hvor jeg tro, love, amager-halshug blev gift en dag i september.

Det er heldigt, at jeg ikke er til store bryllupper med hvide duer og perlemusik. For dagen forløb som følger:

Sikkerhedstjek ved indgangen:

Den bette, som sidder i sin autostol, er ved at rulle igennem metaldetektoren pga. uopmærksom sikkerhedsvagt. Hvis det ikke var fordi selv samme sikkerhedsvagt havde en stor, fed gun i sit bælte, havde jeg lavet en scene.

Ventetid inden vielsen:

Min bedre halvdels bror er oppe at køre over en retssag om drabsforsøg i retslokalet ved siden af.

”Bryllups”-outfittet:

Sad bare ikke i skabet; den bedre halvdel i et lånt, meget stort jakkesæt, den bette med hul på strømpebuksen så storetåen stak ud som en buttet lille wienerpølse og mig klædt i den bryllupsvenlige farve – sort.

Selve vielsen:

”I do” og tror så, at det er det. Men derefter tar jeg mig selv – i en lind strøm – at sværge troskab til ord/ting, jeg slet ikke forstår på engelsk. Og ham der public official jabber bare derudad med turbo speed, så jeg i mit stille sind halvt panikker, halvt tænker ”det ka’ du denundelynme ikke være bekendt!”

På vej ud:

Farmoderen lufter sin foragt for moden nu til dags – baggy pants der sider så langt nede, at man kan se underbukserne…får medhold fra en sikkerhedsvagt, der mener at det burde forbydes ved lov.

Chili con carne og islagkage hos farmoderen:

Romantikken vil ingen ende ta’…

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise og blev gravid i Palæstina med min amerikanske kæreste. Er nu flyttet tilbage til Danmark, hvor et nyt liv venter. Læs med om barsel og det nye mor-liv i velfærdsdanmark på Filterfri.com 

LÆS NÆSTE: Ingen Emma Gad baby (14)

LÆS FORRIGE: Dåb i USA – den bette bliver budt velkommen i klubben (12)

 

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>