aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Madordning – en af de store milepæle #Louise (51)

Efter mange trætte madpakker og et kæmpe drama henne i børnehaven, så skete det. – Madordning til frokost.

Simpelthen den bedste nyhed hele året! Den har kørt et stykket tid nu, og den er og bliver et hit.

Af alle de trivielle gøremål, der er i hverdagen;

  • aflevere i børnehaven
  • hente i børnehaven
  • rydde op
  • lave mad
  • vaske tøj
  • putte
  • rydde op igen

– Så ligger madpakken i top tre. Den er ligesom startskuddet på endnu en praktisk dag, hvor den igen-igen stirrer tomt op på mig, mens jeg så småt slår autopiloten til.

Så da resultatet af afstemningen i børnehaven stod klart, bød min indre dansemand op til vindervals.

Af hjertet tak for, at meget sure modstandsfolk ikke fik trumfet deres hyldest til leverpostejsmaden igennem som det eneste fornuftige svar på en madpakke.

Er stor fan!

I øvrigt udfolder netop leverpostejen sig på mest kulinarisk vis i madplanen. Bare i en langt mere krea udgave end den nogensinde før er set.

For eksempel i selskab med rørt torskerogn og…trommehvirvel…blomkålsbuketter. Og så blev frokosten – udover den selvfølgelig er sund – også sød og nuttet.

Jeg tror sgu, jeg uddeler en guldstjerne

Tak til alle dem i VIAs køkken, som sørger for, at mit barn får et sundt måltid om dagen. På den måde mindskes også presset i forhold til næste måltid – aftensmaden.

Hvis den ser lidt forkølet ud, så trøster jeg mig selv med, at hun i hvert fald har været vidne til kyllingefrikadellerne med bagt vintergrønt og den magre sauce tidligere på dagen – dertil vindruer og melon.

Et udpluk af madplanen i børnehaven. Er stor fan!

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise og her er mit mor-cv i pixi-udgave: Jeg blev gravid i Palæstina, vendte tilbage til Danmark sammen med min amerikanske kæreste efter to år i udlandet, blev gift i USA, slog os ned i min hjemstavn, Holstebro, blev skilt efter 3 år. Så nu har mit liv taget en ny drejning = Singlemor med delebarn og står nu på helt egne ben.

LÆS NÆSTE: Drillenissen Erik og Katten Hans – og en mor som nissehjælper (52)

LÆS FORRIGE: En gulvskubber og en sort spand i blomsterhandlerstørrelse…!?! (50)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>