aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Lort – bare lort #Louise (29)

Det er efterhånden en tung byrde at skifte ble på en 2 ½ årig. Der kan være nogle rigtig stygge nogle indimellem.

Engang var der en, som krævede rigtig mange vådservietter. Desværre var det en gammel lort, så den var blevet lidt småtør. Mens jeg var meget optaget af al den lort og tørrede og tørrede, fløj den åbenbart rundt. Pludselig udbryder den bette:

”Lort i øjne.”

Jeg kiggede op og overvejede, om jeg havde hørt rigtigt.

Men den var god nok. Lige der ved siden af det venstre øje, var der en lille brun klump…den bette blinkede lidt, mens hun sikkert også undrede sig over, hvordan den var havnet der.

Jeg skyndte mig at tørre det af, mens jeg trak på smilebåndet…erindrede at have hørt noget med, at børn har godt af ikke af være i sterile omgivelser…om end det klart er at strække den ved ligefrem at putte lort i ansigtet.

Grunden til at den bette stadig går med ble. Outputtet på potten er simpelthen for lille.

Kort fortalt: Jeg hedder Louise, blev gravid i Palæstina og flyttede tilbage til Danmark med min amerikanske kæreste efter to år i udlandet. Efter et års barsel i velfærdsdanmark, starter et nyt kapitel i mor-livet. Læs med i mine klummer her på Filterfri.com, hvor vi begge vokser: Den bette bliver ældre, og jeg vokser med i rollen som mor 🙂 

LÆS NÆSTE: En selvudråbt hyldest (30)

LÆS FORRIGE: Alt skal dokumenteres, måles og vejes – også de toårige (28)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>