Nedfrysning af kød til baby #GODT-TIP

19/02/2018

Når baby skal have kød kan det hurtigt blive MEGET uøkonomisk. Oftest gider de ikke spise det – eller kun lidt og man smider nemt rigtig meget kød ud, som man oftest har haft en masse besvær med at lave for at gøre baby glad! (Ja, det er utaknemmeligt at have en baby, der er ved at lære at spise!)

Derfor blev jeg hurtigt tilhænger af at koge kødboller og pakke dem ind enkeltvis og fryse dem ned. På den måde klippede jeg oftest en af om aftenen og havde så til næste dags frokost. Smart, ikke sandt?

Mine børn har altid foretrukket mad, der smagte af noget, så jeg kogte dem både med grøntsager og krydderier – men det er jo en smagssag.

Kødboller til baby på den smarte og nemme måde

Kødboller til baby på den smarte og nemme måde

 

Men tricket med at pakke babys kødboller ind i plastikposer og slå knuder på – dét er altså nemt og økonomisk 🙂

 

OG jeg bruger det stadig hvis jeg laver kødboller og vil gemme lidt ekstra som pålæg til madpakkerne.

Generelt gemmer jeg meget ofte lidt kød i fryseren til madpakker når jeg laver noget som kødboller, frikadeller, farsbrød og krebinetter.

Yes, mormor-køkkenet er jeg stor tilhænger af – især mens børnene er små og maden skal kunne tygges let 🙂

 

 

 

Ps: Hvor længe skal kødbollerne koge?

Mange siger at kødbollerne er færdige, når de popper op til overfladen, men det gælder altså kun SMÅ kødboller. KKE store. Og hvor store er store? Ja jeg synes faktisk de er små, så skær dem lige over for babys sikkerheds skyld.

Har du et godt baby-trick, så del det endelig med os andre 🙂

 

 

 

Vil du også gerne lave nem og hurtig mad til 3 dage, som børnene elsker? Læs hvordan her!

Del filterfri.com
Nicola -

About the Author

Nicola -

Det tog mig 4 år at blive uddannet journalist og nu hvor jeg har haft mor-titlen i 4 år er jeg endelig ved at have indset, at mor-rollen er temmelig utaknemmelig og jeg har for længst opgivet at komme med i Superligaen for mødre, den Store Bagedyst og BoBedre! Til gengæld er jeg ved at være temmelig habil til at takle grums, rod og kaos!

Follow Nicola -:

>