Fastelavn for de mindste #TIP

06/01/2019

Det aller vigtigste først:

Hvis du har en 1-årig, skal du IKKE bruge særlig meget tid på Fastelavn. Seriøst.

De gider det ikke, de vil ikke have tøjet eller huen eller hatten på og du når højst sandsynligt ikke engang at få et godt billed af den lille i det nuttede outfit!

Heldigvis er der “nemme” og brugbare løsninger, så du får billedet til mormor og du selv overlever uden at føle, at du har løbet maraton.

Min yngste søn Titan var flagermus, da han var til sin første fastelavn og det var faktisk et hit. Undtagen huen. Den smed han hurtigt. Men ideen med “vinger/ærmer” tænker jeg, at man godt kan bruge til mange ting og selv sy på en body uden at man bliver ruineret eller skal trampe i symaskinen i hele nætter. Jeg havde dog købt bodyen i H&M til Halloween 🙂

Andre nemme fastelavnskostumer til de mindste:

  • Rasmus klump (Løse røde bukser med hvide prikker og seler)
  • Ballerina (Strutskørt ud over bodyen)
  • Kylling! (Syg/lim fjer på en body, røde buksestrømper og en hvid hue (med bindebånd!) hvor du syer en rød hanekam på.
  • Dykker: Sort body og strømpebukser, to små flasker vand tapes sammen og sættes fast på ryggen med gaffatape. Evt dykkerbriller på.

 

Mors lille flagermus

Mors lille flagermus

Del filterfri.com
Nicola -

About the Author

Nicola -

Det tog mig 4 år at blive uddannet journalist og nu hvor jeg har haft mor-titlen i 4 år er jeg endelig ved at have indset, at mor-rollen er temmelig utaknemmelig og jeg har for længst opgivet at komme med i Superligaen for mødre, den Store Bagedyst og BoBedre! Til gengæld er jeg ved at være temmelig habil til at takle grums, rod og kaos!

Follow Nicola -:

>