aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Farmands evne til at sove udenom! # Louise (15)

Det er mig en gåde, hvordan farmand altid formår at overhøre den bettes gråd om natten.

Og det er alle mulige forskellige slags gråd – fra de små pip til de helt store ud-af-kroppen-udbrud.

Selv vågner jeg – for det meste nogle sekunder efter den bette…nogle gange faktisk et par sekunder før (crazy…) Hvis hun er vågnet mange gange, kan jeg godt lade den bette græde i håb om, at farmand da må høre et eller andet…

Men det er det samme hver gang. Der sker ingenting…ikke en hujende fis.

Det er næsten lige før, at den jævne gråd i mange, lange sekunder på en eller anden måde fletter sig ind i farmands søvnunivers og luller ham endnu mere i søvn.

Og problemet er, at jeg ikke engang demonstrativt kan fiske hende op af tremmesengen og gøre ham opmærksom på, at jeg igen-igen-igen sidder med sorteper. – For farmand ligger jo bare der og drømmer stødt videre, som om ingenting var hændt.

Når hun så vågner – tidligt næste morgen, er hævnens time kommet.

DIN TUR!

…og så starter morgenen lige med en god omgang mundhuggeri, fordi der ikke er nogen, der frivilligt melder sig ind i kampen.

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise og blev gravid i Palæstina med min amerikanske kæreste. Er nu flyttet tilbage til Danmark, hvor et nyt liv venter. Læs med om barsel og det nye mor-liv i velfærdsdanmark på Filterfri.com 

LÆS NÆSTE: Indhyllet i babymos med tenderende skrumpehjerne (16)

LÆS FORRIGE: Ingen Emma Gad baby (14)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:


Du ska' da ha' de nye #ARTIKLER direkte i din indbakke ?
Gå aldrig mere glip af grumset og ufiltrerede sandheder om livet med børn

>