Er Kongen død? #Nicola

15/02/2018

Dixon: Damen sagde dronningen i ‘ernsynet,’ mor!

Mig: Ja, det er fordi hendes mand er død.

Dixon: Er det kongen?

Mig: Det kan man godt kalde ham.

Dixon: Det er synd for dronningen.

Mig: Ja, det er det. Men det er jo derfor, folk lægger blomster udenfor kongeslottet.

Dixon: Nej mor, dronningslottet

Hmm……. 🙂

Bagefter sidder Dixon og kigger på fjernsynet og mumler “Stakkels mand” …. ♥ ♥ ♥

 

Ja, stakkels mand. Prins Henrik var om nogen en mand uden filter. Han turde sige hvad han tænkte og drømte. Også de upopulære, sårbare emner.  Han turde udstille sine følelser og længsler i digte og kunst. Han turde gå imod strømmen i alt fra tøjvalg til forventelig opførsel. Han var en original og sikkert lidt for meget, efter andres smag.

Men ikke min. Jeg beundrer originaler. Jeg beundrer skævheder. Jeg beundrer det ægte og spontane.

Det kræver mod og styrke at skille sig ud og det kræver mod og styrke, at modstå de slag, som dét giver. Men mest af alt afføder det respekt.

Dyb respekt.

 

Husk du kan følge Filterfri på både Facebook og Instagram. Så bliver vi så glade 🙂

Del filterfri.com
Nicola -

About the Author

Nicola -

Det tog mig 4 år at blive uddannet journalist og nu hvor jeg har haft mor-titlen i 4 år er jeg endelig ved at have indset, at mor-rollen er temmelig utaknemmelig og jeg har for længst opgivet at komme med i Superligaen for mødre, den Store Bagedyst og BoBedre! Til gengæld er jeg ved at være temmelig habil til at takle grums, rod og kaos!

Follow Nicola -:


Vil du læse Nicola's nye hudløse fortællinger,
før hendes mand? Så klik da

>