aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

En selvudråbt hyldest #Louise (30)

Har brugt det meste af formiddagen på at handle ind og købe diverse basis børnetøj, da den bette er gået et nummer op. Midt i køen i Lidl – med en pakke bleer under armen, tænker jeg:

Argh. Jeg får snart spat!!!

Indkøb til barn og kaninfoder til Peter. – Sørger pr. automatik for den ene, den anden og den tredje. Nu vil jeg fadme snart ud og fejre mig selv gennem lækkert tøjindkøb…eller noget.

Der kommer også snart børnepenge…

Den aften overvejede jeg, om det egentlig ville være ok at trække stikket en uge og tage på soloferie med sig selv. Som belønning for at være mor – en af hverdagens usynlige helte.

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise, blev gravid i Palæstina og flyttede tilbage til Danmark med min amerikanske kæreste efter to år i udlandet. Efter et års barsel i velfærdsdanmark, starter et nyt kapitel i mor-livet. Læs med i mine klummer her på Filterfri.com, hvor vi begge vokser: Den bette bliver ældre, og jeg vokser med i rollen som mor 🙂 

LÆS NÆSTE: Sundhedsstyrelsen og den helt rigtige madpakke (31)

LÆS FORRIGE: Lort – bare lort (29)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>