aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

De 40 “magiske” uger #Louise (20)

Der er vist nogen, som er godt og grundig ramt af en lykkehammer.

Så sad man der hos lægen og bladrede i et af de der gravid-blade. Månedens tema og overskrift: ”De 40 magiske uger”, som prydede forsiden sammen med smilende kvinde med strutmave.

I det hele taget en yderst velfriseret forside, som passer som fod i hose til alle de hjemmesider om graviditet og mama-rollen, som internettet bugner af.

Klassisk modelversion af morgenkvalmen…det ser næsten helt rart ud.

Man skulle næsten tro, at hjemmesider og magasiner konkurrerede om, hvem der kan fremstille graviditet på mest magisk vis.

Selv historier om eventuelle gener ved graviditet, er aldrig så nedtrykkende at læse, at de ikke kommer i følgeskab af et rægti’ fint billede af modellignende gravid med nystrøget cardigan og flot hår.

Hvem der dog bare levede et liv som i damebladene, hvor graviditet og overskud automatisk hænger sammen. Her er det aldrig en gennemsnitlig grå tirsdag…(i hvert fald ikke i denne måneds tema).

Mons tro om udtrykket pølsefødder er opfundet…ellers er her et godt bud.

Vandrede selv en tur ned af memory lane, mens jeg sad der i venteværelset.

Men lige meget hvor mange uger jeg skruede frem…eller tilbage, så matchede glansbilledet i magasin ikke mine 40 uger.

Mine 40 tragiske uger, hvor det, at kunne ingenting og føle sig som en grøntsag, hele tiden nåede nye højder. Som den måned, hvor jeg udover ondt i krop og led også havde fødder som en elefant.

Midt i genopfriskning af al magien, sprang en reklame frem; en lille, fin uro til den nette pris af 200 kr.

Hold da op – lignede ved første øjekast dinglende papirfugle til en flad 10’er.

Men eftersom prisen stak af i den modsatte retning, måtte de mindst være udklækket af en guldand.

Overskudsmagien vil ingen ende tage

Bladrede videre og fandt endnu en catchy overskrift:

”Hvad giver du baby i julegave?”

Uha…i sandhed et interessant spørgsmål…tror simpelthen ikke jeg selv kunne have stillet et bedre spørgsmål som kommerciel forhandler af børne geer.

Hvis jeg nu ikke vidste, hvad jeg lige skulle give min seks måneder gamle baby i julegave, så vupti – var alle annoncerne så søde at gøre mig opmærksom på talrige muligheder for at tilfredsstille mig…øhh baby

…som jo helt sikkert ikke ville skyde en hvid nisse efter fænomenet julegave og jo så udmærket har en holdning til legetøjselefanter – især de dyre fra Lamaze.

Lagde magasin fra mig…de er dårlige for mit blodtryk.

PS. Hvad er i øvrigt en økologisk ammepude? Hvad består den af i modsætning til en uøkologisk en af slagsen? Undgik den at blive sprøjtet med pesticider, eller har den haft en ekstra god barndom opvokset i grønne omgivelser? Jeg forstår det ikke…

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise og blev gravid i Palæstina med min amerikanske kæreste. Er nu flyttet tilbage til Danmark, hvor et nyt liv venter. Læs med om barsel og det nye mor-liv i velfærdsdanmark på Filterfri.com 

 

LÆS NÆSTE: Den Gode Mor vs. hverdagens realiteter (21)

LÆS FORRIGE: Babysvømning, rytmik og den grønne bølge (19)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:


Du ska' da ha' de nye #ARTIKLER direkte i din indbakke ?
Gå aldrig mere glip af grumset og ufiltrerede sandheder om livet med børn

>