aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Babysvømning, rytmik og den grønne bølge #KLUMME (19)

Jeg har i ”videnskabens navn” fundet en kausal sammenhæng mellem baby (A), som fører til must-do babyaktiviteter (B). Kan jo nærmest ikke have baby uden mindst at gå til babysvømning og/eller rytmik.

Skønt den bette har arvet hele tre badedragter – den ene med en fin lille flæse rundt om mavsen, hører hun til minoriteten, der ikke har fået muligheden for at udfolde sig i badebassinet.

I stedet er hun henstillet til sit badekar, hvor hun plasker lidt rundt med dykænderne – og når det går vildt for sig – en dukkert under vandet, når hun i et uagtsomt øjeblik glider ned i baljen.

4 ½ og 6 måneder gammel: Den bette i ”badeland”.

”Hvad går I så til?”

Et spørgsmål, som åbenbart er small-talk emne i mødregrupper og andre sociale sammenhænge, hvor babyer er indblandet.

Nu går vi jo til et stort rundt ingenting…hvilket har fået mig til at spekulere på, hvilke konsekvenser mine valg her i de spæde år egentlig har på den lange bane…

Om den bette mons tro vil blive understimuleret og kedelig som voksen, hvis hun hverken har været i svømmebassin på ugentlig basis eller udfoldet sig rytmisk på babymåtten.

For ikke at tale om fejlernæring, hvor hun som voksen kommer til at ralle på det ene ben, fordi hun ej heller har stiftet bekendtskab med den bedste og mest nærende babymos henne fra økohylden i supermarkedet.

En drøm tilbage i tiden

…Åhhh, hvem der bare kunne købe en afbudsrejse til dengang ens forældre var forældre.

Bort set fra, at engangsbleer kostede en formue, og min muts beretter om, hvordan man tog det værste af en stor omgang fra stofbleerne ved at skylle dem af i toilettet (bvadr, lige netop den del, kunne jeg godt undvære). – Ja så må det da ha’ været rart ikke at skulle tage stilling til diverse selvrealiserende babyprojekter i det store udvalgskatalog.

Tænker at mængden af babymad – alt andet lige også har været mere begrænset dengang, og man derfor kunne diske op med en helt almindelig, jævn babymos uden økologisk karma (som endda var valgt med god samvittighed, fordi der ikke var ti andre og meget bedre alternativer).

Tankespind.

Tilbage til virkeligheden: Min genbrugsbarnevogn der kører til højre på det ene hjul og bevidstheden om, at jeg ikke lige nåede med på fritidsaktivitets- og økobølgen.

Måske jeg skulle lave min egen klub. En klub hvor adgangskravet er mindst én klat gylp på trøjen/i håret + mindst to lette løsninger om dagen.

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise og blev gravid i Palæstina med min amerikanske kæreste. Er nu flyttet tilbage til Danmark, hvor et nyt liv venter. Læs med om barsel og det nye mor-liv i velfærdsdanmark på Filterfri.com 

LÆS NÆSTE: De 40 “magiske” uger (20)

LÆS FORRIGE: Resultatet af gement overtræk på søvnkontoen (18)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:


Du ska' da ha' de nye #ARTIKLER direkte i din indbakke ?
Gå aldrig mere glip af grumset og ufiltrerede sandheder om livet med børn

>