aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

All in på dyreuniverset #Louise (25)

Foruden at løbe som en pingvin – med hænderne skråt bagud og kroppen foroverbøjet, så er der andre ligheder til dyreriget.

1 ½ år gammel og med en løbestil som et polardyr.

Den bette kan flere dyrelyde end andre almindelige ord.

Først var det mæh, så ohoh-ahah (abe), så griselyden og nu koen. Inden fåret fik følgeskab af de andre dyrevenner, havde den bette dog en kæmpe fetich for netop fåret.

Alt sagde mæh – også i drømmene.

En nat vågnede den bette, satte sig op i sengen, smilede, sagde ”mæh” og slog en prut.

Det var i denne periode, at jeg tænkte højt ved aftensbordet. Konstaterede igen, at hun godt nok ikke sad pænt ved bordet og sagde, at det var noget værre gris…som den bette så reagerer på ved at sidde og øffe ved bordet.

…nej, ikke sådan en gris…

 

Kort fortalt: Jeg hedder Louise, blev gravid i Palæstina og flyttede tilbage til Danmark med min amerikanske kæreste efter to år i udlandet. Efter et års barsel i velfærdsdanmark, starter et nyt kapitel i mor-livet. Læs med i mine klummer her på Filterfri.com, hvor vi begge vokser: Den bette bliver ældre, og jeg vokser med i rollen som mor 🙂 

LÆS NÆSTE: Busser mig her og busser mig der (26)

LÆS FORRIGE: Pusling til salg for en 5’er (24)

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>