aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Graviditetsbøger og min bare… #Louise (4)

Ifølge diverse læger og graviditetshåndbogen er mange gravide ovre kvalmestadiet og brikkerne falder så småt på plads under 18. uge:

”For mange er tiden ret harmonisk og en del oplever, at både deres hud, hår og øjne får en speciel glans”.

Aha. Interessant for dem, der har det sådan…

Tegning: Joe DeVoir

Men den eneste ”glans”, der er i mine øjne, er, når jeg tuder. Og mit hår glinser kun, fordi det er så fedtet grundet mangel på varmt vand hernede…generelt bare vand.

For ikke at tale om de D-vitaminer fra solens stråler, der strander et sted i ruden, fordi jeg er for syg til at gå uden for og optage ”glansen” live i min hud.

”Harmonien” må i stedet bestå i, at jeg “kun” har lændesmerter og kan gå rundt i hele 5-10 minutter uden af føle behov for gangstativ eller andre former for støttehjul.

Kan også kun overskue at tage opvasken, hvor man står helt stille, da hjemmeopgaver som at sætte vask over eller feje, er over min fysiske kapacitet.

Af selv samme grund er jeg gået fra at være aktiv til overhovedet ikke aktiv. Farvel til muskler, kondi og andet af den dur.

Er nået til et punkt, hvor selv badeforhænget, der klæber sig fast til benene, er imod mig….indrømmet, er nået bunden af ynk.

Så er det jo godt, at der kun er 22 uger tilbage.

 

Kort fortalt: “Jeg hedder Louise og freelancede som journalist i Palæstina, da en uventet graviditet satte ind med en tackling bagfra. Så nu er jeg fuldtidsgravid og bor side om side med min amerikanske nabo…som også er min kæreste. Om min graviditet kan jeg sige følgende: Hernede er livet ANDERLEDES. Læs med i mine klummer her på Filterfri.com om de 40 uger, som indeholder alt andet end glamour og harmonisk karma.

LÆS NÆSTE: Graviditets-paranoia for viderekomne (5)

LÆS FORRIGE: Graviditet med tårer, vrede og ik’ særlig meget glæde (3)

 

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:

>