aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

Hverdagen som fuldtidsgravid #Louise (2)

Det må være held i uheld, at jeg ikke har fast fuldtidsjob og bare freelancer. For havde da indkasseret et par sygedage med sådan en skør krop.

Læste på et tidspunkt, at man i starten af graviditeten:

”kan opleve træthed, være sart over for lugte, have brystspændinger eller opleve kvalme”

tjek-tjek-tjek, men hvad med bare at skifte ”eller” ud med ”komma” og gå all in på alle symptomer. Sådan har jeg det.

Tegning: Joe DeVoir

Var også max presset efter et visit i Danmark. Brækkede mig i bussen på vej til København, i flyet mod Israel og i nødsporet på vej tilbage til lejligheden i Palæstina.

Sluttede af med en sidste runde om aftenen efter et forgæves forsøg på at holde aftensmad i maven.

Har godt nok aldrig været så ringe, så længe af gangen!

En helt ny fase i mit liv

Derudover føler jeg ingen appetit, som er en fagre ny verden.

For når jeg ikke ligger ned, ser film, spiller poker eller deltager i en online pokerturnering sammen med min gamle ven Hr. Pokerstars.com, så kigger jeg på de onde kager, som engang var mine bedste venner.

Nu får de kvalmen til at rykke nærmere…sådan helt tæt på, så der næsten ikke engang er plads til at synke eget spyt.

Føler mig som en alien i egen krop.

 

Kort fortalt: “Jeg hedder Louise og freelancede som journalist i Palæstina, da en uventet graviditet satte ind med en tackling bagfra. Så nu er jeg fuldtidsgravid og bor side om side med min amerikanske nabo…som også er min kæreste. Om min graviditet kan jeg sige følgende: Hernede er livet ANDERLEDES. Læs med i mine klummer her på Filterfri.com om de 40 uger, som indeholder alt andet end glamour og harmonisk karma.

LÆS NÆSTE: Graviditet med tårer, vrede og ik’ særlig meget glæde (3)

LÆS FORRIGE: Den dag den tredje graviditetstest også var positiv (1)

 

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:


Du ska' da ha' de nye #ARTIKLER direkte i din indbakke ?
Gå aldrig mere glip af grumset og ufiltrerede sandheder om livet med børn

>