aldrig mere glip af grin og gråd fra Louises liv.

”Spis en skovsnegl ligesom Mulle og vær’ med i hulen” #Louise (10)

Køb en Odder barnevogn og vær med i klubben.

Mødet med Odder

Nu skal man jo ikke kimse af de mange smarte finesser, sådan en Odder har. Fra lynlås i midten af forlæderet (ikke engang ordbogen kender det ord) til fint rødt label.

Så er ingen i hvert fald i tvivl om, at det er barnevognsuniversets Cadillac, der er ude at promenere.

Egentlig var jeg meget optaget af det praktiske i at klappe diverse stel op og i, vægt og førlighed. Et fokus som imidlertid blegnede lidt i ekspedientens iver over lige netop Odderen og lynlåsen i den nye ”Odder Zip”:

”Så slipper man jo for at tage hele forlæderet af”.

Ekspedienten  demonstrerede lige, hvordan man i en tidsbesparende håndevending kan lyne op i midten og grave baby op. – I modsætning til dem der tror, at de lige kan dykke ned midt for, men i stedet må knappe forlæderet af fra siden og fjerne det, før der er adgang til baby.

Tænker, at der på en god dag er mindst fem sekunder sparet. En detalje som i sandhed fortjener sin helt egen model.

Godt patentet er opfundet!

Ellers var der nok nogle som havde tyvstjålet samme geniale ide. Og nu de var i gang – gjort noget ved prisen. 10.000 kr.

Seriøst!?…For hele rækken eller? Følger der en motor med? (og tænkte tilbage på den bedre halvdel og USA, hvor man kan få en hæderlig bil for samme pris).

Desværre måtte ekspedienten meddele, at lige netop Zip-modellen ikke var på lager. En så banebrydende udgave af et babytransportmiddel skulle man stå på tre ugers venteliste for at få fingre i.

Ærgerligt. Nu var jeg ellers lige målgruppen til sådan en fin vogn.

Intet VIP/ZIP klub-medlem i dag

Endte med at gå fra babyuniversets højborg – BabySam til at købe på den Blå Avis. Sådan en helt almindelig, dødelig barnevogn til nogle tusinde, som senere viste sig at køre til højre på det ene hjul.

Er ellers meget imponeret over, hvor meget overlevelsesudstyr, der egentlig kan være i sådan en babybutik. Fra barnevogne med hver deres individuelle særpræg til babymodetøj og sutholdere.

Og i den nye rolle som forældre, lurer fristelserne lige om hjørnet. Heldigvis er hjælpen lige ved hånden i form af alle baby-butikkerne. De har for længst luret, hvordan man kan købe sig til et godt forældreskab…

 

Se det originale klip fra Zappa (1983), hvor Mulle spiser en skovsnegl for at være i hulen: Spis en skovsnegl Mulle

Kort fortalt: Jeg hedder Louise, freelancede som journalist i Palæstina, da jeg blev gravid med min amerikanske kæreste. Er lige vendt hjem fra Palæstina og bor hos mine forældre, mens jeg venter på barnets far og en fælles rede. Det hele endte med et bryllup i USA (iført sort kjole), lejehus + barnevogn i Holstebro. Det kan du læse mere om i mine klummer her på Filterfri.com 🙂

LÆS NÆSTE: En ny verdensborger – en hidsig lille en (11)

LÆS FORRIGE: Du danske velfærdsstat – hvor har jeg savnet dig (9)

 

 

 

 

 

 

 

 

Del filterfri.com
Louise -

About the Author

Louise -

Jeg har aldrig løbet et maraton, været på krydstogt, røget en cigar på Cuba eller andre ting, der kan krydses af listen, inden man runder de 40. Til gengæld kan jeg krydse en del ting af, som jeg for 10 år siden svor aldrig ville ske – villa, Volvo og vovse. For ikke at tale om barn. De fire ting til sammen har egentlig aldrig udgjort de gyldne mål i mit liv.

Follow Louise -:


Du ska' da ha' de nye #ARTIKLER direkte i din indbakke ?
Gå aldrig mere glip af grumset og ufiltrerede sandheder om livet med børn

>