#10-ÆRLIGE: Lucy Mardou

06/04/2018
Lucy Mardou (Privatfoto)

Kort om dig: 27 år, Thy-lejr gift (dvs. gift i Thy-lejren på hippie manèr, men ikke gift
”på papiret”), 2 døtre

1. Tre ord, der beskriver dig som mor:
Tålmodig, konsekvent, favnende

2. Mest serverede børneret i hjemmet: 
Rugbrød

3. Et træfsikkert råd (fra mor til mor):
Stol på dit mor-hjerte, det ved, hvad det skal ♥

4. Et eksempel, når mor springer over, hvor gærdet er lavest:
Mit gærde er generelt bare lavt tror jeg. Man skal vælge sine kampe, og jeg prøver at ikke tage dem med børnene

5. Hvis jeg siger pyt-knap, hvad siger du så?
ja 🙂

6. Hvad er den største hvide løgn på dit mor-CV (den med julemanden gælder ikke!)
Åh det er svært, jeg siger alltid sandheden til mine børn, men giver dem lov til at tro på, hvad de ønsker. Hvis de spørger om noget findes eller er sandt, og det er noget i julemandens gade, ville jeg aldrig kunne få mig selv til at pådutte mine overbevisninger. Så svarer jeg noget med at; det ved jeg ikke, jeg har aldrig set en, hvad tror du?

7. Færdiggør sætningen: Livet før børn var…
Barndom og leg

8. Færdiggør sætningen: Livet med børn er…
Barndom og leg med lidt voksen krydderi

9. Færdiggør sætningen: Når mine børn flytter hjemmefra/er flyttet hjemmefra…
Det kan jeg ikke! Så langt ind i fremtiden kan jeg ikke se. Jeg har svært ved at skulle forholde mig til, hvad jeg skal den her sommer 🙂

10.  Det er vigtigt at hylde det uperfekte mor-liv, fordi….
Intet er perfekt, eller alt er perfekt i sit upolerede ”jeg”. Og du er god nok. Alltid, bare gør det bedste, du kan, så ved du, at du gør det godt nok. Hvis man også prøver at udvikle sig og lære af sine fejl, er det endnu bedre ♥

Læs meget mere om Lucys dagligdag i Thylejren, og hvordan hun forholder sig til det usagte materialistiske pres og jagten på det perfekte lige her

 

Fra Lucy Mardous Facebook-profil; det uperfekt, perfekte spejl

Husk at følg Lucy Mardou på hendes egen Facebook-side lige her 

Del filterfri.com
Nicola -

About the Author

Nicola -

Det tog mig 4 år at blive uddannet journalist og nu hvor jeg har haft mor-titlen i 4 år er jeg endelig ved at have indset, at mor-rollen er temmelig utaknemmelig og jeg har for længst opgivet at komme med i Superligaen for mødre, den Store Bagedyst og BoBedre! Til gengæld er jeg ved at være temmelig habil til at takle grums, rod og kaos!

Follow Nicola -:


Du ska' da ha' de nye #ARTIKLER direkte i din indbakke ?
Gå aldrig mere glip af grumset og ufiltrerede sandheder om livet med børn

>